Uusimmat

Kuvat: Syksyn odotetuin kauhuelokuva on uusi tulkinta vuoden 1992 klassikosta

19.08.2020 08:21 Muropaketin toimitus

Candyman-kauhuelokuvan henkinen jatko-osa nähdään lokakuussa.

Total Film on julkaissut muutaman uuden kuvan Candyman-kauhuelokuvasta, joka on uusi tulkinta Bernard Rosen vuoden 1992 kauhuklassikosta.

Candymanin tuottajana toimii Jordan Peele ja sen on ohjannut Nia DaCosta Peelen ja Win Rosenfeldin käsikirjoituksen pohjalta. Leffa sijoittuu ensimmäisestä elokuvasta tuttuun Chicagon naapurustoon, jonka gentrifikaatio on muuttanut arvostetuksi ja kalliiksi asuinalueeksi.

Pääosaa elokuvassa esittää Yahya Abdul-Mateen II. Mukana ovat lisäksi myös muun muassa Teyonah Parris, Colman Domingo ja Nathan Stewart-Jarrett.

Candymanin ensi-ilta on näillä näkymin 23. lokakuuta. Elokuvan virallinen synopsis kertoo seuraavaa:

”Niin kauan kuin Chicagossa sijaitsevan Cabrini Greenin asukkaat muistavat asuinaluetta on piinannut kummitustarina yliluonnollisesta tappajasta, jolla on koukku kätenään. Tappaja ilmestyy niille, jotka uskaltavat sanoa hänen nimensä viisi kertaa peilin edessä.

Kuvataitelija Anthony McCoy ja hänen galleristityttöystävänsä Brianna Cartwright muuttavat Cabriniin luksusasuntoon. Anthonyn taiteilijaura junnaa paikallaan, mutta sattuma tuo hänet yhteen Cabrini Greenin pitkäaikaisen asukkaan kanssa, joka paljastaa hänelle Candymanin liittyvän traagisen ja karmivan tositarinan Pysyäkseen mukana Chicagon taidepiireissä Anthony alkaa tutkia näitä kaameita yksityiskohtia studiollaan ammentaakseen niistä inspiraatiota taiteeseensa, Tietämättään hän avaa samalla oven monimutkaiseen menneisyyteen, joka koettelee hänen järkeään ja vapauttaa kammottavan väkivallan aallon, joka asettaa hänet törmäyskurssille kohtalon kanssa.”