Kuvat: tältä näyttää Ben Mendelsohn skrullina Captain Marvel -elokuvassa

22.01.2019 09:19 | Muropaketin toimitus

Captain Marvel

Brie Larsonin tähdittämä Captain Marvel nähdään maaliskuussa.

Captain Marvel -elokuvan ensi-ilta lähestyy ja sen kunniaksi Empire-lehden tuoreimman numeron kannessa poseeraavat leffan päähenkilöt. Sisäsivuilta löytyvän jutun yhteydessä on myös kaksi uutta kuvaa, joista ensimmäinen esittelee Ben Mendelsohnin näyttelmän skrulli-pahis Talosin.

Tämä on toinen kerta kun Mendelsohn työskentelee ohjaajakaksikko Anna Bodenin ja Ryan Fleckin kanssa. Hän oli mukana myös heidän vuonna 2015 ilmestyneessä Mississippi Grind -draamassaan.

– Tämä skrulli-homma oli jotain uutta ja erilaista, koska kuvauksissa ei ollut kuin näyttelijä ja kamera, Mendelsohn sanoo viitaten green screeniin.

Toinen kuva esittelee Jude Law’n näyttelemän hahmon, josta ei ole paljastettu vielä juuri mitään, vain että hän esittää Starforce-johtajaa.

Suomessa 6. maaliskuuta ensi-iltansa saava Captain Marvel -elokuva sijoittuu 1990-luvulle, ja siinä nähdään  Mendelsohnin ja Law’n lisäksi Brie Larson, Samuel L. Jackson, Lashana Lynch, Gemma Chan, Algenis Perez Soto, Rune Temte, McKenna Grace ja Annette Bening. Lisäksi Djimon Hounsou ja Lee Pace palaavat elokuvassa Guardians of the Galaxy -leffasta tuttuihin rooleihinsa.

Muropaketin uusimmat