Kuvat: Tältä näyttää The Officen tekijöiden uusi Netflix-sarja Space Force – Steve Carell mukana näyttelijäkaartissa

09.04.2020 08:07 | Muropaketin toimitus

Space Force -sarja tulee tarjolle toukokuun lopussa.

Netflix on paljastanut Steve Carellin tähdittämän Space Force -sarjan ensi-illan päivämäärän ja julkaissut siitä kasan kuvia, jotka löytyvät alla olevasta galleriasta. Space Force on Carellin ensimmäinen sitcom sitten The Office -sarjan ja se tulee tarjolle Netflixiin 29. toukokuuta.

Space Forcen kuvaillaan olevan työpaikkakomedia, jossa ollaan hommissa hieman erilaisessa duunissa. Sarja irvailee nimensä mukaisesti presidentti Doneld Trumpille ja armeijan Space Force -joukoille.

Carellin lisäksi sarjassa nähdään muun muassa John Malkovich, Lisa Kudrow, Diana Silvers, Ben Schwartz, Jimmy O. Yang, Tawny Newsome ja Alex Sparrow.

Space Forcen pääpäsmäreinä toimivat Carell ja The Office -sarjan luoja Greg Daniels. Carell ja Daniels ovat Space Forcen luojat ja toimivat myös vastaavina tuottajina. Space Forcen ensimmäinen kausi sisältää kymmenen jaksoa.

The Office on ollut Yhdysvalloissa tarjolla Netflixissä vuosikausia ja sitä on katsottu enemmän kuin useita suoratoistopalvelun omia hittisarjoja.