Kuvat: The X-Filesia lastenhuoneen lattialla – Scullyn ja Mulderin Barbie-versiot ovat upeita, ainakin verrattuna vuoden 1998 hirvityksiin

30.08.2018 08:29 | Muropaketin toimitus

The X-Filesin ensimmäisestä jaksosta tulee kuluneeksi syyskuussa 25 vuotta. Merkkivuoden kunniaksi lelujätti Mattel aikoo julkaista Mulderista ja Scullysta juhla-Barbiet.

Entertainment Weeklyn mukaan (melkein) David Duchovnyn ja Gillian Andersonin näköiset muovinuket voi saada omakseen osallistumalla syyskuussa Mattelin The X-Files -aiheiseen tietokilpailuun. Barbiet ovat osana tuotepaketteja, jotka onnekkaimmat voivat voittaa omakseen.

Molemmat nuket ovat myynnissä myös Mattelin sivuilla.

Syyskuun lopulla julkaistavien tuotteiden hinnaksi on ilmoitettu noin 40 dollaria kappaleelta. Kallista lystiä, mutta onhan se nyt hauskempi selvittää hiekkalaatikon reunalla New Mexicoon haaksirikkoutuneen avaruusaluksen mysteeriä tai tutkia vessanpöntön reunalla The Flukemanin jälkiä kuin arpoa, mitä tylsä perus-Barbie tänään pukisi päälleen…

Barbiet eivät näytä täysin esikuviltaan, mutta ovat silti huomattavasti parempaa jälkeä kuin vuoden 1998 kiireessä kokoon kursitut hirvitykset.

The X-Filesin 25 vuotta juhlistetaan myös muilla tuotejulkaisuilla. Luvassa on mm. lastenkirja The X-Files: Earth Children Are Weird, josta uutisoimme Muropaketissa jo viime vuonna.

X-Files