Kuvat: Tom Cruisen hurjat tempaukset tunnetaan, mutta näyttelijän uusin stuntti tuntuu jo oikeasti aika vaaralliselta

02.12.2021 08:57 | Muropaketin toimitus

Mission Impossible 8 -elokuvan kuvaukset ovat käynnissä Iso-Britanniassa. Tom Cruisen temput näyttävät ainakin maallikon silmään jo liian vaarallisilta.

Mission Impossible 7 -elokuvan kuvaukset saatiin valmiiksi syyskuussa, ja Mission Impossible 8 -elokuvan kuvaukset ovat jo nyt käynnissä Englannissa.

Nyt nettiin on päätynyt kuvia ja videopätkiä jälleen yhdestä Tom Cruisen kahjosta stuntista, jossa näyttelijä roikkuu toisen maailmansodan aikaisen lentokoneen siivellä.

Kuvausharjoituksissa Cruise tuli ulos noin 600 metrin korkeudessa lentäneen koneen ohjaamosta ja alkoi roikkua sen siivellä pää alaspäin. Tässä vaiheessa pilotti keikautti koneen väärinpäin, jolloin Cruise jäi istumaan siivelle. Sen jälkeen antiikkiaparaatti syöksyi alaspäin näyttelijä siivellään.

Cruise on tietysti opetellut myös itse lentämään sodanaikaista lentokonetta. Kyseinen taito tuskin jeesaa tällaisessa tempussa, joka tuntuu oikeasti jo aika vaaralliselta

Stuntista löytyy alla olevan twiitin lisäksi runsaasti kuvia esimerkiksi The Sunin sivuilta.

Mission Impossible 7 – ja Mission Impossible 8 -elokuvien ohjaajana toimii jälleen Christopher McQuarrie, joka vastasi myös kahdesta aiemmasta osasta.

Tulevissa elokuvissa nähdään Cruisen lisäksi myös Rebecca Ferguson, Simon Pegg, Ving Rhames, Hayley Atwell, Vanessa Kirby ja Esai Morales. Mission Impossible 7 saa ensi-iltansa 8.9.2022 ja Mission Impossible 8 tulee teattereihin 7.7.2023.