Lähes 30 kuvan Kick-Ass 2 -galleria: Mukana Night Bitch, Hit-Girl, The Motherfucker ja muut hörhöt

16.08.2013 07:37 | Muropaketin toimitus

Kick-Ass 2

Kulttisuosikki Kick-Assin jatko-osa saa Suomen ensi-iltansa tänään. Tutustu supersankarikomediaan ennakkoon kuvagallerian muodossa.

Jeff Wadlow’n ohjaamassa elokuvassa Kick-Ass (Aaron Taylor-Johnson) ja Hit Girl (Chloë Grace Moretz) yrittävät elää tavallista elämää Mindynä ja Davena. Koulun päättyminen ja epävarmuus tulevaisuudesta saavat Daven kuitenkin haikailemaan paluuta, ja hän päättää perustaa Mindyn kanssa maailman ensimmäisen supersankaritiimin. Mutta pian Mindy jää kotona kiinni supersankaripuuhistaan, ja Hit Girl joutuu jäämään eläkkeelle.

Kick-Assin inspiroimana monet muutkin ovat ryhtyneet tosielämän supersankareiksi. Kun Mindy keskittyy taistelemaan koulun ilkeiden tyttöjen kanssa, yksin jäänyt Dave päättää liittyä uuteen Justice Forever -ryhmään, jota johtaa rautaisella otteellaan Colonel Stars and Stripes (Jim Carrey).

Samaan aikaan omaa ryhmäänsä kokoaa myös entinen Red Mist (Christopher Mintz-Plasse), jonka uusi hahmo on The Motherfucker. Maailman ensimmäisen superroiston tavoitteena on kostaa Kick-Assille ja Hit Girlille, jotka tappoivat hänen isänsä.

Dome.fi:n arvostelussa Kick-Ass 2 sai kolme tähteä viidestä. Alkuperäisen elokuvan veroinen se ei ole, mutta ihan hauskaa viihdettä kuitenkin.

Aiheesta aikaisemmin julkaistu:

Miksi Kick-Ass 2:ssa ei nähdä teinitytön joukkoraiskausta ja koiran tappamista? 15.8.2013
Hit-Girlin näyttelijä Chloë Grace Moretz esitteli veitsitaitojaan pelokkaalle Conan O’Brienille  15.8.2013
Hit-Girlin näyttelijä on eri mieltä Jim Carreyn kanssa: ”Kick-Ass 2 ei ole rankka elokuva, The Human Centipede on” 13.8.2013
Arvostelussa toimintakomedian jatko-osa: ”Härski Kick-Ass 2 ei pärjää edeltäjälleen” 13.8.2013
Jim Carrey hannasi Kick-Ass 2:sta – mitä mieltä elokuvan muut tähdet ovat asiasta? 9.8.2013
Kick-Ass 2:n uusi maistiainen paljastaa The Mother Fucker -pahiksen supervoiman 31.7.2013
Mitä helvettiä Kick-Ass 2:n tekijät ovat miettineet antaessaan siunauksensa tälle musiikkivideolle? 23.7.2013

Teksti: Tatu Junni

Muropaketin uusimmat