Uusimmat

Lakkautetun Netflix-hitin luoja on harmissaan, kun sarjoille ei enää anneta kunnolla aikaa kasvaa

07.11.2019 21:03 Muropaketin toimitus

Netflixin BoJack Horseman päättyy nyt meneillään olevan, kuudennen tuotantokauden jälkeen.

Hitiksi kasvaneen animaatiosarja BoJack Horsemanin luoja Raphael Bob-Waksberg harmittelee, että Netflix luovuttaa niin nopeasti sarjojen suhteen, eikä anna niille aikaa kasvaa. BoJack Horsemanin kuudennen ja samalla viimeisen kauden ensimmäinen puolikas on juuri julkaistu Netflixissä ja se on kerännyt runsaasti positiivista palautetta.

Bob-Waksberg on tuottanut myös toisen animaatiosarjan Netflixiin, nimeltään Tuca & Bertie. Sen ykköskausi julkaistiin alkuvuodesta, mutta Netflix päätti lopettaa sarjan saman tien.

The Los Angeles Timesille antamassaan haastattelussa Bob-Waksberg harmittelee Netflixin äkilliseltä tuntuvia päätöksiä:

“Kun aloimme tekemään BoJackia, annettiin ymmärtää, että Netflixin malli olisi antaa sarjoille aikaa löytää yleisönsä ja kasvattaa tätä yleisöä… Mielestäni on suuri harmi, että he näyttävät siirtyneen pois tästä mallista.”

Hän kertoo luulleensa sarjan saavan vielä jatkaa muutaman vuoden ajan: “No se on bisnestä. Heidän pitää tehdä niin kuin näkevät oikeaksi ja kuusi vuotta on toki jo aika hyvä mitta tv-sarjalle. Totta puhuen, minua ihmetyttää, että pääsimme näinkin pitkälle. Joten en voi valittaa.”