Uusimmat

Lapsensa ja vaimonsa murhanneesta showpainijasta tehdään elokuva

12.10.2016 18:01 Aki Lehti

Chris Benoit’n elämäkertaelokuva on nimetty hänen lopetusliikkeensä mukaan.

Johnny Flynton -lyhyelokuvallaan Oscar-ehdokkaana ollut Lexi Alexander aikoo ohjata pitkän elokuvan muun muassa WWE-, WCW- ja ECW-painipromootioissa työskenneellestä showpainija Chris Benoit’sta.

Elokuvan nimi on Crossface ja se perustuu Matthew Randazzon kirjaan Ring of Hell: The Story of Chris Benoit & the Fall of the Pro Wrestiling. Kanadalaispainija surmasi vuonna 2007 vaimonsa, pienen poikansa ja lopulta itsensä.

Tutkimusten mukaan Benoit kärsi CTE:stä, vakavasta aivojen rappeumasta, joka aiheutuu päähän kohdistuneista iskuista.

Elokuvan nimi Crossface tulee Benoit’n lopetusliikkeestä, jolla hän voitti esimerkiksi WWE:n mestaruuden Wrestlemania 20:ssä.

Lähde: Empire

Aki Lehti

”Olen Muropakettia vuodesta 2010 asti avustanut freelancetoimittaja, jonka ominta alaa on popkulttuuri – musiikki, elokuvat ja kirjallisuus. Muroon rustaan lähinnä elokuva- ja tv-arvosteluja sekä niihin liittyviä uutisia ja haastatteluja. Kirjoitan säännöllisesti myös Keskisuomalaiseen, Savon Sanomiin, Karjalaiseen ja Etelä-Suomen Sanomiin. Tekstejäni on julkaistu myös esimerkiksi Helsingin Sanomissa, HS Metrossa ja useissa asiakaslehdissä. Levyarvosteluja olen kirjoittanut reilun 20 vuoden aikana lähes 1500 kappaletta ja henkilöhaastatteluja myös melkein nelinumeroisen määrän. Lempparielokuvani ovat usein niitä, jotka eivät Suomessa pääse laajempaan levitykseen, eli leffafestarikama laidasta laitaan. Lähellä sydäntä ovat esimerkiksi amerikkalainen indie-elokuva ja korealaistuotannot. Vapaa-aikani kuluu elokuvien lisäksi musiikin, kirjojen ja sarjakuvien parissa kyynelehtiessä.”

Muropaketin uusimmat