Legendaarinen Batmanin ääninäyttelijä pääsee vihdoinkin esittämään hahmoa myös kameran edessä

06.08.2019 18:04 Muropaketin toimitus

Batmanin äänenä lukuisissa animaatioissa toiminut Kevin Conroy esittää Batmania Arrowversen tv-sarjojen yhteisjaksossa.

Tv-kanava CW on vahvistanut tämänvuotisten, samaan sarjaperheeseen kuuluvien DC-sarjojen crossover-jaksojen julkaisusta. Coming Soonin mukaan tänä vuonna yhteisjaksoja on viisi ja ne alkavat 8. joulukuuta Supergirlistä, jatkuvat seuraavana päivänä Batwomanissa, ja jälleen sitä seuraavana päivänä The Flashissa. Neljättä jaksoa joudutaan odottamaan 14. tammikuuta asti, jolloin se julkaistaan Arrow’ssa. Viimeinen yhteisjakso nähdään The Legends of Tomorrow’ssa, samana päivänä heti Arrow’n jälkeen.

Myös Black Lightningin on vahvistettu vihdoinkin yhdistyvän muiden Arrowversen sarjojen kanssa. Yhteisjaksojen tarina on nimeltään Crisis on Infinite Earths, joka sarjakuvissa julkaistiin vuonna 1985.

Mielenkiintoisen crossoverista tekee myös se, että Batmanin äänenä lukuisissa animaatiossa toiminut Kevin Conroy pääsee siinä vihdoinkin esittämään hahmoa myös kameran edessä. Hänen kerrotaan esittävän tulevaisuuden Bruce Waynea.

Hahmoista ei näissä jaksoissa ole pulaa sillä niissä nähdään myös muun muassa Tyler Hoechlinin esittämä Superman, Elizabeth Tullochin esittämä Lois Lane ja Brandon Routh nähdään puolestaan tuplaroolissa, sillä Atomin roolinsa lisäksi hänet nähdään vaihtoehtoisena versiona Supermanista. Tämä pohjautuu Kingdom Come -sarjakuvaan. Routhan esitti Supermania jo vuonna 2006 julkaistussa elokuvassa Superman Returns.