Legendat pian kehässä: Lähes 30 kuvan galleria Robert De Niron ja Sylvester Stallonen uudesta nyrkkeilyleffasta

12.12.2013 20:50 | Muropaketin toimitus

Stallone vs De NIro

Sylvester Stallone sekä Robert De Niro ovat aikoinaan tulleet tunnetuiksi nyrkkeilyelokuvistaan Rocky ja Kuin raivo härkä. Pian miehet kohtaavat kehässä – kaikista ikävuosistaan huolimatta.

Tammikuun 3. päivä Suomen ensi-iltansa saavassa Legendat kehässä – The Grudge Match -elokuvassa Stallone ja De Niro ovat kaksi pittsburghilaista nyrkkeilijää, Henry “Razor” Sharp ja Billy “The Kid” McDonnen, joiden hurja kaksintaistelu saattoi heidät aikanaan kaikkien tietoisuuteen.

Kumpikin otti yhden voiton heidän kulta-aikoinaan, mutta vuonna 1983 juuri ratkaisevan kolmannen ottelun alla Razor ilmoitti yllättäen lopettavansa uransa ilman mitään syytä ja tuli samalla tehneeksi lopun molempien urasta. Nyt 30 vuotta myöhemmin nyrkkeilypromoottori Dante Slate Jr. tekee – dollarinkuvat silmissään – heille kehäänpaluusta tarjouksen, josta ei voi kieltäytyä: he saavat tilaisuuden selvittää vanhat kaunansa kertaheitolla.

Stallonen ja De Niron lisäksi Peter Segalin ohjaamaa elokuvaa tähdittävät Kevin Hart, Alan Arkin, Kim Basinger, Jon Bernthal ja Camden Gray.

Aiheesta aikaisemmin julkaistu:

o Sylvester Stallone ja Robert De Niro kohtaavat tammikuussa nyrkkeilykehässä 8.11.2013
o Sylvester Stallone, 66, ja Robert De Niro, 69, tekevät yhdessä nyrkkeilyelokuvan 12.10.2012

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Collider

Muropaketin uusimmat