Uusimmat

Lehtiväite: Fantastic Fourin kuvauksissa kiehui – ohjaaja ja pääosan esittäjä vetivät melkein toisiaan turpaan

17.08.2015 14:40 Muropaketin toimitus

/wp-content/uploads/images/domefi/elokuvat/ajankohtaista/2015/fantasticfour_580.png

Fantastic Four -elokuvan vastoinkäymisistä on kirjoitettu epäonnisen ensi-illan jälkeen tiuhaan tahtiin. Mitä enemmän juttuja on julkaistu, sitä selvemmäksi on käynyt, että elokuvan tekeminen oli melkoisen tuskainen kokemus kaikille osapuolille.

Entertainment Weekly -lehden tietojen mukaan ohjaaja Josh Trank teki kaikkensa saadakseen Miles Tellerin (kuvassa keskellä) Fantastic Fourin pääosaan Reed Richardsiksi. Trank sai lopulta tahtonsa läpi, mutta kuvausten aikana miesten välit tulehtuivat pahemman kerran. Ohjaajan kyvyttömyys kommunikoida näyttelijöiden tai muun kuvausryhmän kanssa sai hankalana tyyppinä tunnetun Tellerin hiiltymään.

Loppujen lopuksi miehet päätyivät sanaharkkaan ja koettivat saada toisensa aloittamaan nyrkkitappelun. Kukaan ei loppujen lopuksi vetänyt ketään turpaan, mutta luonnollisesti välikohtaus vaikutti Trankin ja Tellerin väleihin myös jatkossa.

Useiden eri lähteiden mukaan Josh Trank käyttäytyi töykeästi myös Susan Stormia esittänyttä Kate Maraa kohtaan. Ohjaaja ei tiettävästi olisi halunnut House of Cards -sarjan tähteä rooliin ylipäänsä ja purki turhautumisensa kuvaustilanteessa.

Entertainment Weeklyn tiedot pohjautuvat nimettöminä pysyvien ihmisten kommentteihin, joten liikaa painoarvoa niille ei kannata antaa. Silti on mielenkiintoista seurata, mitä Josh Trank tekee seuraavaksi urallaan – sikäli kun hänellä sellaista Fantastic Fourin mahalaskun jälkeen enää Hollywoodissa on.

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Entertainment Weekly

Muropaketin uusimmat