Lisää Hyboriaa! Uusi Conan-trailer ja läjä uusia kuvia [video ja kuvagalleria]

06.07.2011 10:30 | Muropaketin toimitus

Conan

Vasta eilen julkaisimme uutta kuvamateriaalia tulevasta Conan-leffasta, ja nyt on taas herkkuja tarjolla: lisää kuvamateriaalia, sekä uunituore trailer!

Uusi trailer valottaa enemmän Conanin taustoja ja sitä, kuinka hänestä tuli kostonhimoinen barbaari. Aiemmathan trailerit ovat olleet selkeästi toimintapitoisempia. Toki tässäkin videopätkässä on tuttuja juttuja, mutta myös kutkuttavasti uutta materiaalia – johan näistä alkaa saada käsitystä, mitä odottaa elokuulta.

Conan the Barbarian -elokuvassa esiintyvät Jason Momoan ohella mm. Rachel Nichols, Stephen Lang, Rose McGowan, Saïd Taghmaoui, Ron Perlman, Leo Howard, Steve O’Donnell, Raad Rawi Fassir, Nonso Anozie, Bob Sapp ja Milton Welsh.

Momoan roolityö on suuri kysymysmerkki, sillä miehellä on Arnold Schwarzeneggerin suuret saappaat täytettävänä. Toinen kysymys on elokuvan musiikki: Basil Poledouriksen musiikki vuoden 1982 elokuvaan on klassikko sarallaan. Uudessa elokuvassa säveltäjänä toimii muun muassa 300-leffan musisoinut Tyler Bates.

Aiemmat kuvat ja videot löydät täältä: ensimmäinen trailer, Red-Band-trailer, julisteet ja eiliset kuvat.

Marcus Nispelin ohjaama barbaarileffa tulee kankaille 26.8.2011.