UUSIMMAT

Lisää tuttuja Marvel-näyttelijöitä liittymässä Thor: Love and Thunderiin – Uusi Guardians of the Galaxy -tähti saapunut kuvauspaikalle

08.01.2021 20:05 | Muropaketin toimitus

Taika Waititin ohjaaman Thor: Love and Thunder -elokuvan kuvaukset ovat alkamassa Australiassa.

Neljännen Thor-elokuvan kuvaukset ovat alkamassa Australiassa. Elokuvassa nähdään perinteisten Thor-näyttelijöiden lisäksi nyt myös muita Marvel-hahmoja, sillä jo aiemmin on vahvistettu Guardians of the Galaxysta tuttujen Chris Prattin ja Dave Bautistan osallistuvan elokuvaan.

Nyt myös Nebulaa esittävä Karen Gillan on Daily Mailin mukaan bongattu saapuvaksi Australiaan Prattin ja Bautistan rinnalla, minkä perusteella on melko todennäköistä, että myös Nebula on mukana Thor: Love and Thunderissa. Gillanin osuutta elokuvassa ei ole aiemmin virallisesti vahvistettu.

Thor: Ragnarok -ohjaaja Taika Waititi palaa ohjaajaksi myös neljännessä Thorissa. Chris Hemsworth ymmärrettävästi nähdään pääosassa, minkä lisäksi mukana ovat myös Tessa Thompsonin esittämä Valkyrie, Jaimie Alexanderin Sif ja Natalie Portmanin Jane Foster, josta tulee elokuvassa naispuolinen Thor sekä Waititin itsensä esittämä Korg. Pahiksen rooliin on kiinnitetty Christian Bale.

Thor Love and Thunder julkaistaan näillä näkymin 6. toukokuuta 2022.