Lisää uutisia James Cameronin ja Guillermo del Toron Lovecraft-elokuvasta

31.08.2010 10:32 | Muropaketin toimitus

Kuten heinäkuussa uutisoimme, James Cameron ja Guillermo del Toro ovat työstämässä filmatisointia H. P. Lovecraftin kirjastaAt The Mountains Of Madness(Hulluuden vuorilla). Tuottajana toimiva Cameron on paljastanut Wired-lehden haastattelussa uutta tietoa vuodelle 2012 kaavaillusta elokuvasta.

James Cameron ei aikaisemmin ole ollut kovin kiinnostunut tuottajana toimimisesta, mutta päätti lähteä mukaan Lovecraft-hankkeeseen, koska nauttii del Toron seurasta suuresti ja haluaa työskennellä yhdessä hänen kanssaan.

At The Mountains Of Madness -elokuva tulee Cameronin mukaan olemaan ”eeppisiin mittoihin kasvava kauhuelokuva, jotain sellaista, mitä emme ole nähneet todella pitkään aikaan – luultavasti sitten Aliensin”. Antarktikselle sijoittuvassa tarinassa joukko ihmisiä kohtaa ”Muinaiset”.

”Hienointa Lovecraftissa oli se, miten hän jätti paljon mielikuvituksen varaan. Hän ei koskaan kertonut miltä ne [Muinaiset] näyttivät. Hän onnistui luomaan karmivaa kauhua ilman yksityiskohtia”, Cameron totesi Wiredin haastattelussa.

Lähde: Wired.com

Muropaketin uusimmat