Uusimmat

Oman autonsa alle jäänyt Star Trek -tähti kuoli tukehtumiseen

23.06.2016 08:20 Tatu Junni

Star Trek -elokuvista tuttu Anton Yelchin menehtyi viime sunnuntaina jäätyään kotipihallaan oman autonsa alle. Uutinen kuolemasta herätti monia kysymyksiä, ja nyt aiheesta on saatu hieman lisätietoa.

27-vuotias Star Trek -tähti kuoli jäätyään oman autonsa alle

Los Angelesin viranomaiset ovat vahvistaneet, että Yelchinin kuolema oli onnettomuus, eikä asiaan liity muita osapuolia kuin näyttelijä ja hänen autonsa. Viralliseksi kuolinsyyksi nimettiin hapenpuute. The Guardian -lehden tietojen mukaan Anton Ylechinin auto lähti valumaan pitkin ajotietä, ja näyttelijä joutui ajoneuvonsa ja kotinsa turvaportin väliin puristuksiin.

Fiat Chrysler on käynnistänyt tapahtumasta oman tutkimuksensa. Tarkoitus on selvittää miten Yelchinin vuoden 2015 Jeep Cherokee pääsi vapaalle ja aiheutti näyttelijän valitettavan menehtymisen.

Ahkerasti elokuvia tehneen Anton Yelchinin voi nähdä valkokankaalla vielä heinäkuussa ilmestyvässä Star Trek Beyondissa.

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat