Uusimmat

Lopeta Netflixin loputon selailu – tämä sovellus kertoo mistä suoratoistopalvelusta löydät haluamasi elokuvan tai sarjan

01.11.2018 10:01 Muropaketin toimitus

 

JustWatch-striimaushakukone on nyt tarjolla myös suomeksi.

JustWatch on ollut käytettävissä myös Suomessa jo muutaman vuoden, mutta nyt palvelu mainostaa olevansa tarjolla myös suomeksi. Kyseessä on oikein näppärä striimaushakukone, joka on ollut Muropaketin toimituksessa ahkerassa käytössä jo pidempään.

JustWatchin avulla käyttäjä voi selvittää mistä lukuisista suoratoistopalveluista ja videovuokraamoista löytyy haluttu leffa tai sarja, ilman että joutuu selaamaan jokaisen sovelluksen tarjonnan läpi.

JustWatch löytää katsottavaa muun muassa Netflixistä, Amazonin Prime Videosta, Viaplaysta, C Moresta, HBO Nordicista ja MUBIsta. Niiden lisäksi mukana on muitakin palveluita kuten Google Play, Plejmo ja iTunes, joissa on tarjolla vain vuokrattavaa sisältöä.

Esimerkiksi Yle Areenaa palvelusta ei valitettavasti löydy, mutta filtteröintimahdollisuuksia sitäkin enemmän. JustWatchilla voi selvittää myös muiden maiden tarjonnan, eikä sen käyttäminen vaadi rekisteröitymistä. Tarjolla on tietysti myös sovellukset, jotka löytävät Google Playsta ja App Storesta.