Uusimmat

Lost-sarjan tekijät katuvat vain yhtä asiaa viimeisessä jaksossa

01.03.2021 09:55 Muropaketin toimitus

Lost-sarjan The End -finaalijakso ärsyttää osaa faneista vieläkin.

Vulture on julkaissut melkein pienoisromaanin mittaisen Lost-artikkelin, jossa ovat mukana suunnilleen kaikki sarjan tärkeimmät tekijät ja näyttelijät. Mammuttijutussa on ainakin faneille kiinnostavaa asiaa vaikka kuinka paljon, mutta muitakin kiinnostanee ainakin se, että sarjan tekijät katuvat vain yhtä asiaa finaalijaksossa nimeltään The End.

Carlton Cuse kertoo kanavapamppujen olleen huolissaan siitä, että tunteellisen lopun jälkeen ilmoilla lävähtää saman tien kissanruokamainos tai jokin vastaava.

–  Barry Jossen kysyi minulta ja Damon Lindelofilta, että onko meillä kuvattuna jotain materiaalia, joka sopisi lopputekstien taustalle, rauhoittamaan tunnelmaa ennen mainoksia, Cuse kertoo.

Cuse ja Lindelof päättivät käyttää ensimmäiseltä kaudelta peräisin olevaa kuvaa rannasta, jossa on vain lentokoneen paloja ja muuta onnettomuudesta peräisin olevaa romua, muttei lainkaan ihmisiä. Osa katsojista päätteli sen nähtyään, että hahmot olivat olleet koko sarjan ajan kuolleita.

– Fanit olivat niin tottuneita siihen, että Lostissa kaikella oli jokin merkitys, vaikka tarkoitus oli vain tarjota hengähdystauko. Minua ei haittaa se mitä mieltä finaalijaksosta yleisesti ollaan, mutta kadun lopputekstien aikana nähtyjä kuvia, Cuse sanoo.

Lostin kaikki kaudet ovat katsottavissa Disney Plus -palvelun uudessa Star-osiossa.