UUSIMMAT

Lucifer-sarja päättyy näyttävään finaaliin – Nyt on isketty dollareita tiskiin

02.06.2021 15:00 | Muropaketin toimitus

Lucifer-sarjan viidennen kauden loppupuoliskon jaksot ovat nyt katsottavissa Netflixissä. Seuraava kausi tulee olemaan sarjan viimeinen.

Sisältää spoilereita Luciferin uusimmista jaksoista!

Netflixin Lucifer-sarja loppuu näyttävästi, kertovat sarjan showrunnerit Joe Henderson ja Ildy Modrovich Colliderin haastattelussa. Sarjan seuraava eli kuudes kausi tulee olemaan Luciferin viimeinen. Kausi on jo saatu kuvattua, mutta sen julkaisuaikataulusta Netflixissä ei ole vielä kerrottu.

Viides kausi päättyi taivaallisten ja helvetillisten hahmojen näyttävään yhteenottoon, minkä keskiössä Lucifer ja Michael taistelevat Taivaan herruudesta eli Jumalan tittelistä. Showrunnereiden mukaan sarjan lopullinen finaali tulee olemaan tätäkin näyttävämpi:

“Se on ehkäpä kaikista intiimein kausi, mitä olemme tehneet, mutta siinä on mukana myös kaikista kallein jakso. Meillä on vielä paljon spektaakkelia jäljellä. Jos mielestäsi viitoskauden päätös oli iso, kuutoskauden päätös… maksoi enemmän. Jätän loput teidän pääteltäväksenne”, Henderson kertoo.

Showrunnereiden mukaan kyseessä ei kuitenkaan ole uusi musikaalijakso vaan “erityyppinen spektaakkeli”. Viidennen kauden musikaalijakson nimittäin on paljastettu maksaneen erityisen paljon.

Muropaketin uusimmat