Lupaava kiinnitys: Lähteekö Nicolas Cage ura vihdoin uuteen nousuun?

23.02.2015 18:40 | Muropaketin toimitus

/wp-content/uploads/images/domefi/elokuvat/ajankohtaista/2014/bangkokdangerousnicolascage.png

Nicolas Cage on näytellyt niin Martin Scorsesen, Werner Herzogin kuin Spike Jonzenkin elokuvissa. Viime vuosina mies on kuitenkin joutunut tyytymään huomattavasti vaatimattomampiin yhteistyökumppaneihin ja projekteihin.

Siksi tämä uutinen onkin niin iloinen:

Oliver Stone on kiinnittänyt Nicolas Cagen uuteen, Edward Snowdenista kertovaan elokuvaansa Snowden, joka tunnettiin aikaisemmin nimellä The Snowden Files. Cage esittää elokuvassa Yhdysvaltojen tiedustelujoukkojen virkamiestä, joka saa vastaansa Joseph Gordon-Levittin esittämän tietovuotajan.

Aikaisemmin Oliver Stone ja Nicolas Cage ovat tehneet yhdessä vuonna 2006 valmistuneen World Trade Centerin merkeissä.

Ensi jouluna ensi-iltansa saavaa Snowden-elokuvaa tähdittävät myös Shailene Woodley, Tom Wilkinson, Timothy Olyphant, Zachary Quinto ja Melissa Leo.

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Deadline

Keskustelu

En kyllä ymmärrä minkä takia porukka vittuillee Cagesta. Tai no, onhan äijä nyt tehnyt varmaa 10 000 leffaa, joten joukkoon mahtuu aika paljon jotain tuuheita rainoja, mutta ite kyllä tykkään ukosta. Juttu on kuitenkin vähän niin, ettei yksikään leffa ole ollut paska tämän äijän takia. Ne hyvät leffat on olleet sitten sellaisia missä Cage on suorastaan mahtava.

Eikä kannata sivuuttaa leffaa Joe, jos Cagen viime lähivuosien meriiteistä puhutaan.

Kyseessä on kuitenkin vanhan jenkkiläisen koulukunnan metodinäyttelijä, jolle ollaan tarjottu sopimattomia rooleja. Rooleja, mitkä eivät yksinkertaisesti sovi metodinäyttelemiseen: ghost rider, national treasure ja muita seikkailurooleja. Kaikkea muuta, kuin kunnon draamarooleja. En itse yhtään ihmettelisi, jos tässä olisi mahdollisuus nousta uudestaan kärkikastiin, vakavamman draaman kautta.

Muropaketin uusimmat