Uusimmat

Luvassa kaksi uutta Transformers-elokuvaa – käsikirjoituksia työstetään jo

28.01.2020 09:49 Muropaketin toimitus

Paramount Pictures on palkannut kaksi oikein pätevää käsikirjoittajaa rustaamaan uudet Transformers-elokuvat.

Neljän Transformers-mäiskeen ja rauhallisemman Bumblebee-spinoffin jälkeen Paramount Pictures työstää jo kahta uutta Transformers-leffaa.

The Hollywood Reporter kertoo studion palkanneen käsikirjoittajat Joby Haroldin ja James Vanderbiltin työstämään kahta eri kässäriä. Tulevien elokuvien ohjaajista ei ole vielä tietoa. Harold on tuttu muun muassa kahdesta John Wick -jatko-osasta, joiden lisäksi hän kirjoitti Zack Snyderin Netflixissä nähtävän Army of the Dead -elokuvan. Vanderbiltin tunnetuin elokuva on David Fincherin ohjaama Zodiac.

Jatkavatko uudet Transformersit neljän aiemman leffan tarinaa vai ovatko ne rebootteja jää nähtäväksi. Aiemmista elokuvista paras oli ehdottomasti Bumblebee, josta todettiin Muropaketin arviossa esimerkiksi seuraavaa:

”Mennyttä on “räjäytetään lisää pommeja taustalla” -ylöspano, tehosekoittimella elegantisti kokoonpantu kuvakerronta ja mahdollisesti päissään tehdyt käsikirjoitukset, joiden tarinalinjat olivat vain hieman epäselvempiä kuin kiinalaisten verkkokauppojen englanninkieliset tuotekuvaukset.”

Arvostelu: Bumblebee palauttaa uskon Transformers-elokuviin, vaikka maksamakkaraa muistuttaakin

Muropaketin uusimmat