Luvassa lisää Stephen Kingiä: Mr. Mercedes -sarjasta julkaistiin ensimmäinen traileri

14.07.2017 12:07 | Muropaketin toimitus

Stephen King on taas kaikkialla.

Yhdysvaltalainen Audience-kanava on julkaissut ensimmäisen kunnon trailerin Stephen Kingin vuoden 2014 Mr. Mercedes -dekkariin perustuvasta saman nimisestä tv-sarjasta.

Mr. Mercedesin pääosassa nähdään irlantilainen veteraaninäyttelijä Brendan Gleeson etsivä Bill Hodgesin roolissa. Mukana ovat myös muun muassa Harry Treadaway, Kelly Lynch, Jharrel Jerome, Scott Lawrence, Robert Stanton, Breeda Wool, Justine Lupe, Ann Cusack, Mary Louise-Parker ja Holland Taylor.

Mr. Mercedes on Kingin itsensä mukaan hänen ensimmäinen kunnon dekkarinsa, ja kirja keräsikin kehuja Kingin perinteisestä kauhukertomuksesta poikkeavalla tyylillään. Se kertoo murhaaja Brady Hartsfieldistä (Treadaway), joka riivaa eläkkeellä olevaa etsijä Bill Hodgesia.

Adaptaatiosta vastaa käsikirjoituksellaan tv-veteraani David E. Kelley (Boston Legal, Ally McBeal, The Practice) ja ohjaajana toimii Jack Bender (Lost, Under the Dome, Game of Thrones).

Mr. Mercedes koostuu kymmenestä jaksosta ja se alkaa Yhdysvalloissa 9. elokuuta. Suomen mahdollisesta ensi-illasta ei ole vielä tietoa.