Uusimmat

Luvassa on herkullinen elokuvakesä

07.05.2007 12:31 Muropaketin toimitus

Elokuvakesästä tulee historiallisen runsas. Ohjelmistossa on paljon isojen amerikkalaisstudioiden hittielokuvia ja lähes 10 elokuvaa nähdään Suomessa ensi-illassa samaan aikaan muun maailman kanssa.

Laajasta ohjelmistosta löytyy elokuvien ystäville runsaasti erilaista tarjontaa. Spider-Man ja Pirates of the Caribbean -sarjojen kolmannet osat aloittavat kesän suurelokuvien sarjan. Kesä-heinäkuussa valkokankaalla nähdään lähes viikoin välein megaelokuvia, kuten Ocean’s 13, Teini-ikäiset mutanttininjakilpikonnat, Die Hard 4.0, Transformers, Harry Potter ja Feeniksin Kilta sekä The Simpsons Movie.

Elokuussa kesäsesongin loppuohjelmiston pääpaino on koko perheen elokuvissa kuten Meet the Robinsons ja Shrek Kolmas. Komediaa, seikkailua ja actionia tarjoavat elokuun elokuvat Evan Almighty, Fantastic Four: Hopeasurffari ja kolmas Jason Bourne -jännäri Medusan Sinetti.

Viime vuosien suurelokuvat on julkaistu nimenomaan kesäsesonkina, myös Suomessa. Hyviä esimerkkejä ovat Spider-Man, Pirates of the Caribbean sekä Star Wars -osat, Gladiaattori, Bridget Jones, Matrix ja Terminator 3 sekä viime vuoden Da Vinci -koodi. Kaikki ovat ilmestymisvuotensa Top10 -listalla.