M. Night Shyamalan ohjaa Will Smithin ihmisten hylkäämälle maapallolle

05.12.2011 09:12 | Muropaketin toimitus

Kuudes aisti sai Hollywoodin rakastumaan M. Night Shyamalaniin, mutta Lady in the Water, The Happening ja The Last Airbender repivät suhteen riekaleiksi. Silti Shyamalan on yhä ohjaaja, joka saa houkuteltua tähtinäyttelijöitä elokuviinsa. Seuraavaksi luvassa on yhteistyö Will Smithin kanssa.

M. Night Shyamalanin seuraava elokuva on aikaisemmin nimellä One Thousand A.E. tunnettu After Earth. Se kertoo isästä (Will Smith) ja pojasta (Aiden Smith), jotka laskeutuvat maapallolle tuhat vuotta sen jälkeen, kun ihmiskunta on planeetan hylännyt. Shyamalan paljasti hiljattain Twitterissä, että elokuvan kuvaukset alkavat helmikuun 2012 alussa.

M. Night Shyamalan on paljastanut Andrew Wyethin maalausten inspiroineen häntä elokuvan visuaalisuuden kanssa, mutta siinä oikeastaan onkin kaikki mitä After Earthista tiedetään. Yksi hyvä uutinen on kuitenkin: Shyamalan ei käsikirjoita elokuvaa yksin vaan Gary Whittan kanssa, joten ehkä luvassa on jotain järkevämpää kuin mitä Lady in the Water tai The Happening katsojille tarjosivat.

Lähde: Twitter

Muropaketin uusimmat