M. Night Shyamalanin ohjaama salaperäinen elokuvaprojekti kerää näyttelijäkaartia – Nyt mukaan liittyi Mozart in the Junglen meksikolaistähti

22.07.2020 13:02 | Muropaketin toimitus

M. Night Shyamalanin seuraavan, toistaiseksi vielä nimeämättömän elokuvan on määrä saada ensi-iltansa kesällä 2021.

Monien aiempien elokuviensa tapaan M. Night Shyamalan pitää tulevankin elokuvansa salaisuutena. Salaisen elokuvaprojektin juonesta tai mahdollisesta linkittymisestä Shyamalanin muihin elokuviin ei ole hiiskuttu julkisuuteen mitään.

Näyttelijäkaarti on kiinnostava. Tähän mennessä elokuvaan ovat olleet kiinnitettynä jo Eliza Scanlen, Thomasin McKenzie, Aaron Pierre, Alex Wolff, Vicky Krieps, Abbey Lee, Nikki Amuka-Bird ja Ken Leung. Nyt joukkoon on Deadlinen uutisen mukaan liittymässä meksikolaisnäyttelijä Gael García Bernal.

Bernal aloitti uransa Alejandro G. Iñarritun ja Alfonso Cuarónin ohjauksessa. Hänet muistetaan esimerkiksi elokuvista Amores Perros, Babel ja Ja äitiäs kans. Viime vuosina hän on muun muassa näytellyt pääosaa palkitussa Amazon-sarjassa Mozart in the Jungle (kuvassa).

Shyamalan itse ohjaa, käsikirjoittaa ja tuottaa toistaiseksi vielä nimeämättömän elokuvansa. Sen ensi-ilta on näillä näkymin 23. heinäkuuta 2021.