Maailma todellakin on sekaisin tänä vuonna: Vin Dieselin ehkä huonoin elokuva on saamassa jatko-osan

10.11.2020 09:42 Muropaketin toimitus

Koronaviruspandemiasta huolimatta Vin Dieselin kammottavasta supersankarielokuvasta tuli jonkin sortin hitti.

Vin Dieselin tähdittämä Bloodshot-supersankarielokuva jäi maaliskuussa koronaviruksen jyräämäksi. Sitä ehdittiin esittää maailmalla valkokankailla vain noin viikon verran, ennen kuin elokuvateattereiden ovet laitettiin säppiin.

Leffan budjetti oli noin 45 miljoonaa dollaria ja se ehti tienata teattereissa vain noin 33,5 miljoonaa. Bloodshot julkaistiin kuitenkin saman tien videovuokrauspalveluissa, joissa se menestyi verrattain hyvin, sillä CBR kertoo tehostemäiskeen saavan jatko-osan.

DMG Entertainmentin toimitusjohtaja Dan Mintz sanoo:

– Bloodshot menestyi hyvin VOD-palveluiden kautta julkaistuna, vaikka menestystä ei voikaan mitata samaan tapaan kuin ennen pandemiaa. Jatkavatko Vin Diesel ja muut elokuvassa mukana olleet hahmon parissa? Vastaus siihen on kyllä, vaikka emme pystykään mittaamaan leffan menestystä kuten normaalisti elokuvateattereiden lippuluukuilla.

Vielä ei ole selvillä keitä muita näyttelijöitä kuin Diesel Bloodshot-jatkossa nähdään tai milloin se saa ensi-iltansa.

Ensimmäinen elokuva sai erittäin nihkeän vastaanoton kriitikoilta ja varsinkin Valiant Comicsin julkaiseman alkuperäissarjakuvan faneilta. Metacriticin kriitikkoarvioiden keskiarvo on 44 / 100 ja Rotten Tomatoesin puolella Bloodshotista on pitänyt vain 30 prosenttia kriitikoista.

Muropaketin murska-arviossa Bloodshotista todettiin muun muassa seuraavaa:

”Bloodshot on erikoistehostemies David Wilsonin ensimmäinen ohjaustyö ja sen kyllä huomaa. Näyttelijöiden ohjaamisesta hän ei tajua yhtikäs mitään, mutta myös toimintakohtaukset näyttävät pääosin aivan kammottavilta. Supersankarielokuvaksi 45 miljoonan dollarin budjetti on pieni, mutta moisella summalla pitäisi silti saada aikaan ainakin vähän paremman näköisiä digitehosteita. Bloodshot on taas yksi mäiskintä, jonka toiminnasta ei tahdo saada mitään selvää.”

Arvostelu: Vin Dieselin Bloodshot-supersankarielokuva on hädin tuskin yhden tähden arvoinen kammotus

Videovuokraamoiden lisäksi Bloodshot löytyy Suomessa tällä hetkellä Viaplayn valikoimasta.