Maailman huonoin elokuva sai alkunsa käsikirjoittajan seksin puutteesta

29.03.2010 15:22 | Muropaketin toimitus

John Travoltan ”tähdittämä” Battlefield Earth on monessa yhteydessä rankattu maailman huonoimmaksi elokuvaksi. Mutta miten vuonna 2000 ilmestynyt skientologian ylistyslaulu oikein sai alkunsa? Käsikirjoittaja J.D. Shapiro kertoo N.Y.Timesiin kirjoittamassaan tilityksessä, että syyllinen löytyy hänen housuistaan.

J.D. Shapiro suuntasi vuonna 1994 Los Angelesissa sijaitsevaan skientologien keskukseen, koska oli kuullut sen olevan hyvä paikka tavata naisia. Kuinka ollakaan, Shapiro tapasi potentiaalisen petikumppanin sijaan keskuksen johtajan, Karen Hollanderin, joka tiedusteli kiinnostaisiko miestä laatia elokuvakäsikirjoitus L. Ron Hubbardin kirjan pohjalta. Yksi asia johti toiseen ja pian Shapiro löysi itsensä kokoustamasta John Travoltan ja muiden skientologien kanssa elokuvahankkeen tiimoilta.

Kun Shapiro oli saanut ensimmäisen käsikirjoitusversionsa valmiiksi, kutsui Travolta sitä ”sci-fin Schindlerin listaksi”. Käsikirjoitusta kuitenkin muokattiin moneen otteeseen, eikä Shapiro omien sanojensa mukaan tunnista elokuvaversiosta omaa tekstiään. Loppujen lopuksi herra saikin potkut, koska ei suostunut tekemään käsikirjoitukseen toivottuja muutoksia.

 

J.D. Shapiro kutsuu N.Y.Timesissa elokuvaa surkeaksi ja pyytää anteeksi kaikilta, jotka sen menivät elokuvateatteriin katsomaan.

Lue Shapiron koko teksti täältä.

 

Keskustelu

No onneksi Travolta on kasvanut nykyään uusiin mittasuhteisiin :D jätkä kun näyttä lähinnä pöhöttyneelle Vin Dieselille uudessa from paris with love leffassa, mutta vetää kyllä roolinsa hyvin ja nauraa saa kokoajan pelkästään koska se on Travolta…

Muropaketin uusimmat