Maailman parasta miesnäyttelijää kosiskeltiin Man of Steelin pahikseksi – Lopulta Teräsmies-ohjaaja joutui tyytymään kakkosvaihtoehtoon

25.03.2021 09:01 | Muropaketin toimitus

Daniel Day-Lewis oli ykkösvaihtoehto Man of Steel -leffan pahikseksi.

MTV jututti Zack Snyderia Justice League -leffan uuden version tiimoilta, ja juttutuokiossa tuli myös selville se, että Man of Steel -elokuvan General Zod -pahiksen rooliin kosiskeltiin alun perin Daniel Day-Lewisia.

– Daniel Day-Lewis pystyy näyttelemään minkä tahansa rooliin. Jos hän soittaa ja kertoo olevansa kiinnostunut esittämään Lois Lanea, niin asia on sillä selvä, rooli on hänen, Snyder kertoo nauraen.

– Mutta tosissaan, me keskustelimme asiasta ja toivoimme saavamme hänet mukaan, hän jatkaa.

Metodinäyttelijä Day-Lewis on tunnettu siitä että hän valitsee roolinsa todella tarkkaan ja saattaa käyttää jopa vuosia valmistautumiseen. Suurissa blockbuster-elokuvissa näyttelijää ei ole nähty koko uransa aikana. Lähimmäksi moista hänen filmografiassaan pääsevät Steven Spielbergin ohjaama Lincoln ja Martsin Scorsesen Gangs of New York.

Man of Steel -leffan Zod-pahiksen rooli meni lopulta Michael Shannonille, joka on kertonut useasti olevansa valmis työskentelemään Snyderin kanssa uudemman kerran.

Day-Lewis nähtiin viimeksi Paul Thomas Andersonin ohjaamassa mestarillisessa Phantom Thread -elokuvassa, jonka jälkeen näyttelijä ilmoitti jäävänsä eläkkeelle.

Muropaketin uusimmat