Machete-tähti Danny Trejo: ”Tom Cruise tekee stuntteja vain voidakseen sanoa että hänellä on munaa”

07.09.2017 10:59 | Muropaketin toimitus

Trejon mielestä stuntit ovat ammattilaisten hommaa.

Uransa aikana yli 300 elokuvassa esiintynyt Danny Trejo promosi uutta Dead Again in Tombstone  -elokuvaansa Yahoo Moviesin kanssa Facebookin suorassa lähetyksessä ja tuli samalla kertoneeksi mitä mieltä on Tom Cruisen itse tekemistä mielipuolisista stuntkohtauksista.

Hänen mielestään stuntit ovat ammatilaisten hommia ja näyttelijät voisivat vain näytellä.

– Tiedän että saan kuraa niskaani tästä isoilta staroilta, mutta minä en halua riskeerata 80 ihmisen työpaikkaa vain siksi, että voin mennä kehuskelemaan The Tonight Show’hun sillä että minullapa on munaa. Eräskin Hollywood-tähti teloi äskettäin nilkkansa tehdessään stunttia ja nyt 80 tai ehkä tässä tapauksessa 180 ihmistä on vailla töitä, Trejo sanoo.

Hän viittaa tietysti Tom Cruisen pieleen menneeseen hyppyyn talon katolta toiselle, jonka takia Mission: Impossible 6 myöhästyy ja Top Gun 2:n aikataulut menivät uusiksi. Mission: Impossiblen tuotanto on keskeytetty 6-12 viikoksi, jonka aikana työryhmän muut jäsenet pyörittelevät peukaloitaan Cruisen parantuessa.

– Meillä on stuntmiehet niitä varten. Jos joku heistä loukkaantuu minun elokuvani kuvauksissa, niin lätkäisemme vain viikset toisen meksikolaisen kasvoilla ja jatkamme töitä. Jos minä loukkaannun, niin kaikki joutuvat työttömiksi, enkä halua moista.

73-vuotiaan veteraaninäyttelijän kommentit ovat sikäli vähän outoja, että hän ratsastaa uutuusleffassaan itse biisonilla.