Mad Max: Fury Roadin esiosa tulee olemaan Australian historian kallein elokuva – Ohjaaja paljasti vihjeitä tarinasta

20.04.2021 15:00 | Muropaketin toimitus

Mad Max -elokuvasarjan viides osa, Furiosa, julkaistaan näillä näkymin kesällä 2023. Se toimii esiosana Mad Max: Fury Road -elokuvalle, jossa Furiosan roolissa nähtiin Charlize Theron.

George Miller on palaamassa kotimaahansa Australiaan kuvaamaan viidettä Mad Max -elokuvaa. Furiosa kertoo Mad Max: Fury Roadissa esitellyn, Charlize Theronin esittämän hahmon tarinaa ennen tuon vuonna 2015 julkaistun elokuvan tapahtumia. Nimiroolia esittää esiosassa Anya Taylor-Joy ja muissa keskeisissä, mutta toistaiseksi vielä nimeämättömissä rooleissa nähdään Chris Hemsworth ja Yahua Abdul-Mateen II.

Itse Mad Maxia ei elokuvassa kuitenkaan nähdä.

Tulevan elokuvan tiimoilta järjestetyssä lehdistötilaisuudessa Miller kertoo (Yahoon kautta), että Furiosan tarina kattaa useamman vuoden ajan.

“Tämä tulee olemaan tutun tuntuinen niille, jotka tuntevat Mad Maxin ja erityisesti Fury Roadin, mutta silti siitä tulee ihan omanlaisensa”, Miller kertoo.

Furiosan kerrotaan olevan suurin ja kallein Australian New South Walesissa kuvattu elokuva. Sen arvellaan tuovan siellä yhteiskunnalle jopa 196 miljoonaa puntaa.

Hemsworth jakoi Instagramissa kuvan itsestään yhdessä Millerin ja tuottaja Doug Mitchellin kanssa ja kertoi olevansa ylpeä siitä, että elokuva kuvataan Australiassa ja että hän saa olla siinä osana.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Chris Hemsworth (@chrishemsworth) jakama julkaisu

Muropaketin uusimmat