Uusimmat

Mad Max: Fury Roadin ohjaaja tekee seuraavaksi supersankarielokuvan?

24.08.2015 12:45 Tatu Junni

/wp-content/uploads/images/domefi/elokuvat/ajankohtaista/2014/mad-max-fury-road-tom-hardy-george-miller.jpg

Teräsmies palaa valkokankaalle maaliskuussa 2016 Batman v Superman: Dawn of Justicen myötä. Sen jälkeen on luvassa Justice League osa 1 vuonna 2017.

Vaikka Dawn of Justice ja Justice League ovat jatkoa vuoden 2013 Man of Steelille, eivät ne ole varsinaisia jatko-osia elokuvalle. Man of Steel 2 on kyllä sekin tulossa, mutta ensi-illan ajankohdasta ei ole vielä tarkkaa tietoa.

Ilmestyi elokuva sitten milloin tahansa, on sille saattanut löytyä uusi, erittäin lupaava ohjaaja. Loistavasta The Death of Superman Lives: What Happened? -dokumentista tuttu Jon Schnepp on ilmoittanut Collider-sivuston Movie Talk -lähetyksessä George Millerin ohjaavan Man of Steel 2:n.

Kyllä, sama ohjaaja, joka viimeksi tarjosi meille Mad Max: Fury Roadin ja jonka piti 2000-luvun alkupuolella ohjata sittemmin hyllytetty versio Justice Leaguesta.

Warner Bros. Pictures ei ole vielä vahvistanut Schneppin väitettä. Tämä ei kuitenkaan ole ensimmäinen kerta, kun Millerin nimi on Man of Steel 2:een liitetty, joten huhu saattaa hyvinkin pitää paikkansa.

Lähde: Collider

Muropaketin uusimmat