Mad Max: Fury Roadin tähdet riitelivät elokuvan kuvauksissa – Nyt Tom Hardy ja Charlize Theron kertoivat, mistä kärhämässä oikein oli kyse

13.05.2020 21:00 | Muropaketin toimitus

Vuonna 2015 julkaistun Mad Max: Fury Roadin pääosissa nähtiin Charlize Theron ja Tom Hardy.

George Millerin ohjaama Mad Max: Fury Road on yksi viime vuosikymmenen parhaita toimintaelokuvia. Elokuvan tuotanto oli kuitenkin ongelmainen, mikä heijastui myös sen pääosia esittävien Charlize Theronin ja Tom Hardyn välille.

New York Timesin tuoreessa haastattelussa Hardy ja Theron katsastavat menneisyyteen ja kertovat, mistä heidän riitelynsä kuvausten aikana johtui. Hardy kertoo, että näyttelijöillä oli vain hyvin vähän vaikutusvaltaa siihen, mitä nopeasti yksityiskohtaiset kohtaukset jouduttiin kuvaamaan nopeasti eteenpäin liikkuvissa kuvauksissa.

“Liikuimme niin nopeasti ja välillä se tuntui suorastaan musertavavalta. Piti vain luottaa siihen, että jollakin oli kokonaiskuva hanskassa”, Hardy kertoo.

Theron puolestaan kertoo ymmärtäneensä vasta jälkeenpäin, miltä Hardysta on voinut tuntua astuttuaan Mel Gibsonin jättämiin suuriin saappaisiin.

“Silloin minulla ei ollut tarpeeksi empatiaa ymmärtää, miltä hänestä tuntui astua Mel Gibsonin saappaisiin. Sehän on hirvittävää! Ja luulen, että pelkojen takia rakensimme muureja sen sijaan, että olisimme sanoneet toisillemme: ’Tämä on pelottavaa sinulle ja pelottavaa myös minulle, ollaan ystävällisiä toisillemme.’ Oudolla tavalla käyttäydyimme kuin esittämämme hahmot: kaikessa oli kyse hengissäsäilymisestä”, Theron selittää.

Muropaketin uusimmat