Uusimmat

Mad Men -tähti napit vastakkain Tom Cruisen kanssa – “Luvassa on kitkaa”

09.11.2020 21:00 Muropaketin toimitus

Jon Hamm nähdään Tom Cruisen ohella tulevassa Top Gun: Maverick -elokuvassa.

Vuonna 1986 valmistuneen Top Gunin jatko-osa on yksi lähiaikojen odotetuimpia elokuvia. Top Gun: Maverickissa nähdään ymmärrettävästi Tom Cruisen nimihahmon lisäksi myös lukuisia uusia hahmoja ja näyttelijöitä – yksi heistä on Mad Men -tähti Jon Hamm, joka esittää vara-amiraali Cyclonea.

Men’s Journalin haastattelussa Hamm kertoo, mitä hänen hahmoltaan on elokuvissa odotettavissa. Luvassa on nimittäin konfliktia Maverickin kanssa:

“Hän on hävittäjäosaston pomo. Hänellä on paljon auktoriteettia ja vastuuta. Ja kun tämä silittää Maverickia vastakarvaan, luvassa on kitkaa, kuten odottaa voi. Minä aiheutan sen kitkan”, Hamm kertoo.

Mutta vaikka hänen hahmonsa ehkä onkin Maverickin kanssa napit vastakkain, ei Hammilla ole Cruisesta itsestään mitään pahaa sanottavaa. Päinvastoin:

“Tom on sataprosenttisesti filmitähti ja sataprosenttisesti johtaja… Tom on aina valmis ja valmistautunut. Hän on aina ajoissa. Hänellä on 900 asiaa meneillään, mistä en edes tiennyt, eikä se koskaan tule häiritsemään päivittäistä työtä.”

Top Gun: Maverickin ensi-ilta on näillä näkymin heinäkuussa 2021.