Mads Mikkelsen käveli ulos Fantastic Four -leffan koe-esiintymisestä

20.03.2017 18:41 | Muropaketin toimitus | 2858

Tanskalaisnäyttelijä teki oikean ratkaisun. 

Ihmenelosten fanit ovat toivoneet näkevänsä muun muassa Rogue One – ja Jahti-elokuvista tutun Mads Mikkelsenin Victor von Doom -pahiksena ja Shortlistin tuoreen haastattelun mukaan moinen melkein tapahtuikin.

Viimeksi Doctor Strange -elokuvan pahiksena nähty tanskalaisnäytelijä paljastaa käyneensä Josh Trankin ohjaaman vuoden 2015 kamalan Fantastic Four -leffan koe-esiintymisessä, mutta kävelleensä sieltä ulos kesken kaiken.

”Taisin lähteä kävelemään sieltä ja sanoin ”En pysty tähän. Vika ei ole teissä, mutta tämä ei toimi. Olen pahoillani.”. Vastaavia on riittänyt ja ne ovat kaikille näyttelijöille tuttuja tilanteita. Tulet paikalle pieneen toimistoon, jossa on ehkä pöytä ja pari kirjaa. Sitten pitäisi esittää kohtaus, jossa on ehkä kaksi repliikkiä tai ei edes niitä, välillä pelkkä ”Bleurgh!” tai ”Tule takaisin!” riittää. Olet mukamas piilossa kuvitteellisen palmun takana ja tunnet itsesi idiootiksi”, Mikkelsen kertoo kokemuksistaan.

Näyttelijä ei kertonut oliko kyseessä juuri Doomin rooli, mutta oikean päätöksen hän teki joka tapauksessa. Fantastic Four oli yksi vuoden 2015 huonoimpia elokuvia.