Margot Robbien Harley Quinn sai seuraa Birds of Prey -elokuvaan: Huntressin ja Black Canaryn näyttelijät paljastettu

27.09.2018 17:03 Muropaketin toimitus

DC Comicsin naispuolisiin hahmoihin keskittyvä Birds of Prey julkaistaan näillä näkymin helmikuussa 2020. Elokuvan näyttelijävalinnat ovat parhaillaan käynnissä.

Deadlinen uutisen mukaan Warner Bros. on löytänyt Huntressin ja Black Canaryn hahmoille näyttelijät tulevaan Birds of Prey -elokuvaan. Birds of Prey julkaistaan näillä näkymin helmikuussa 2020 ja se keskitty DC Comicsin naispuolisiin hahmoihin Margot Robbien esittämän Harley Quinnin johdolla.

Huntressin rooliin on valittu muun muassa Fargo-tv-sarjasta tuttu Mary Elizabeth Winstead ja Black Canaryn roolin on voittanut Jurnee Smollett-Bell, joka on nähty aiemmin mm. sarjoissa Underground ja True Blood. Huntress on aiemmissa versioissa ollut muun muassa Batmanin tytär, mutta elokuvassa hänen kerrotaan olevan entinen mafia-prinsessa, joka Batmanin tapaan on joutunut lapsena todistamaan vanhempiensa raakaa murhaa. Black Canary on puolestaan taistelija, joka tunnetaan kovasta huudostaan.

Rene Montoyan rooli on toistaiseksi vielä täyttämättä ja huhu kertoo, ettei Barbara Gordon eli Batgirl olisi mukana elokuvassa lainkaan.

Birds of Preyn ohjaa Cathy Yan ja käsikirjoituksesta vastaa Christina Hobson, jonka on kerrottu ottaneen myös Batgirl-elokuvan käsikirjoitustehtävän huolekseen Joss Whedonin poistumisen jälkeen.