Uusimmat

Margot Robbien seksikohtaus kääntyi väkivaltaiseksi

31.03.2016 10:04 Tatu Junni

Apinain kuningas Tarzan palaa valkokankaille heinäkuussa elokuvalla Tarzanin legenda.

Tarzan-elokuvan ohjannut David Yates on kertonut Entertainment Weekly -lehden haastattelussa kuvauksissa tapahtuneesta kömmähdyksestä.

Kuvatessaan lemmenleikkejä Tarzania esittävän Alexander Skarsgårdin (True Blood) kanssa, Janen rooliin kiinnitetty Margot Robbie (Suicide Squad) onnistui vetämään vastanäyttelijäänsä pataan.

”He kuvasivat rakastelukohtausta yhdessä ja sanoin Robbielle, että läpsäytä Alexia kun harrastatte seksiä, ikään kuin antaakseen hänelle potkua”, Yates pohjusti.

”Loppujen lopuksi ainoa ruhje, jonka Alex sai koko elokuvan kuvausten aikana tuli tuosta Margotin iskusta. Se kertoo paljon hänen sisukkuudestaan”.

Tarzan ei ole ensimmäinen kerta, kun Margot Robbie on muksinut kollegoitaan. The Wolf of Wall Streetin koekuvauksissa nainen antoi Leonardo DiCapriolle ympäri korvia – ja sai roolin.

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat