Uusimmat

Margot Robbien Terminalista julkaistiin traileri – leffassa mukana melkein 10 vuoden tauon pitänyt Austin Powers -tähti Mike Myers

22.03.2018 19:51 Muropaketin toimitus

Noir-henkisen Terminalin tuottaa Margot Robbie itse ja sen ohjaa ensikertalainen Vaughn Stein.

Margot Robbie ei hukannut aikaa ottaessaan urakehityksensä omiin käsiinsä heti Wolf of Wall Street -menestyksen jälkeen. Australialainen näyttelijä nappasi sen jälkeen paikan suuressa franchisessa (Suicide Squad) ja perusti oman tuotantoyhtiön, LuckyChap Entertainmentin, pitääkseen luovat päätökset omissa käsissään.

Ensimmäinen Robbien yhtiön tuottama elokuva oli kehuttu I, Tonya, joka toi Robbielle itselleen pääosasta Oscar-ehdokkuuden ja sivuosassa nähtävälle Allison Janneylle Oscar-voiton. Hänen seuraava tuottamansa elokuva on tyylikäs noir-henkinen trilleri Terminal.

Terminal kertoo kahdesta palkkatappajasta (Dexter Fletcher ja Max Irons), jotka joutuvat salaperäisen työnantajan palkkaamana vaaralliselle keikalle. Matkallaan he kohtaavan mystisen femme fatalen, Robbien esittämän Annien, jolla saattaa olla heidän keikkansa kanssa enemmänkin tekemistä kuin he kuvittelevat.

Terminal saa ensi-iltansa 11. toukokuuta (Suomen ensi-illasta ei ole vielä tietoa). Elokuvan ohjaa ja käsikirjoittaa ensikertalainen Vaughn Stein ja sivurooleissa nähdään mm. Simon Pegg ja näyttelemisestä pitkän tauon pitänyt Austin Powers -tähti Mike Myers.