Mark Hamill ei ollut ainoa Star Wars -tähti, joka ei innostunut The Last Jedin juonenkäänteistä – “Suoraan sanoen se tuntui vähän epäilyttävältä”

11.12.2019 18:00 | Muropaketin toimitus

John Boyega on Mark Hamillin linjoilla Star Wars: The Last Jedin juonenkäänteistä.

Rian Johnsonin ohjaama Star Wars: The Last Jedi on ehkäpä ristiriitaisimman vastaanoton saanut Star Wars -elokuva. Luke Skywalkeria esittävä Mark Hamill on kertonut julkisesti mielipiteensä hahmonsa kaaresta, ja nyt myös franchisen uusista näyttelijöistä John Boyega avautuu Hamillin tapaan.

Hypebeastin haastattelussa Boyega kertoo olleensa hieman epävarma joistakin elokuvan juonenkäänteistä:

“En välttämättä ollut ihan samaa mieltä kaikista siinä tehdyistä päätöksistä ja puhuimme siitä Mark Hamillin kanssa paljon. Ja muutenkin kaikki oli meille vähän hankalaa, koska olimme niin erillään toisistamme.”

Boyegan suurin murhe onkin se, että elokuvassa ei nähty alkuperäisten Star Wars -elokuvien tapaan keskeisiä sankarihahmoja kunnolla yhdessä. Hän myös epäilee, ettei heidän keskinäinen dynamiikkansa ennätä kasvaa tarpeeksi The Rise of Skywalkerin tapahtumiin mennessä.

“Alkuperäisissä Star Wars -elokuvissa oli vahva tunne kolmikosta. Vaikka kyseessä olikin Luken matka, Hanilla ja Leialla oli keskenään vahvaa dynamiikkaa”, Boyega sanoo.

Star Wars: The Rise of Skywalker saa Suomessa ensi-iltansa ensi viikon keskiviikkona.