Uusimmat

Mark Hamill: Näin Luke Skywalkerin elämä olisi mennyt, jos George Lucas olisi ohjannut uudet Star Warsit

27.03.2018 17:02 Muropaketin toimitus

George Lucasin alkuperäisen Star Wars -suunnitelman mukaan Luke Skywalker olisi kuollut yhdeksännessä elokuvassa.

On yleisesti tunnettu fakta, että Star Warsin luojalla George Lucasilla oli oma ajatuksensa siitä, miten Skywalkereiden saaga jatkuisi Jedin paluun jälkeen. Tämä tietysti muuttui siinä vaiheessa, kun Lucas päätti myydä Lucasfilmin Disneylle, ja Disney lähti toteuttamaan omaa näkemystään uudesta trilogiasta.

Comicbook Movien uutisen mukaan Luke Skywalkeria esittävä Mark Hamill on kuitenkin paljastanut, että Lucasin alkuperäinen idea oli tappaa Luke yhdeksännen elokuvan aikana.

“Satun tietämään, että George ei tappanut Lukea ennen kuin yhdeksännen episodin lopuksi, sen jälkeen kun tämä on kouluttanut Leian. Tämä on toinen tarinajuonne, mitä ei koskaan nähty”, Hamill kertoo.

Hän kertoo Lucasilla olleen ajatuksen siitä, mitä uusi trilogia olisi käsitellyt. Uusien hahmojen esittely olisi siinä ollut asteittaisempi, verrattuna nykyiseen, vauhdikkaampaan tapaan, jota Hamill vertaa viestijuoksuun: “Juokset ja annat soihdun seuraavalle kaverille, joka nappaa sen ja lähtee juoksemaan”.

Luke Skywalker nähtiin joulukuussa ensi-iltansa saaneessa The Last Jedissä. Vielä ei ole tiedossa, onko hahmo mukana myös vuoden 2019 Episode IX:ssa.