Uusimmat

Mark Hamill puhui Star Wars -elokuvien jatkosta: “Niitä tehdään varmasti vielä kuolemani jälkeenkin”

06.04.2018 17:01 Muropaketin toimitus

Mark Hamill on sitä mieltä, että hänen Luke Skywalkeristaan saa tehdä tietokoneversion tulevaisuuden Star Wars -elokuviin, mikäli Lucasfilm niin haluaa.

Elokuvien tietokonetekniikka on kehittynyt viime vuosina niin paljon, että ihmisistäkin tehdyt CGI-versiot alkavat näyttää aidoilta. Tämä todistettiin elokuvassa Rogue One: A Star Wars Story, missä Peter Cushingin esittämä Tarkin luotiin yllättävän aidon näköiseksi, samoin kuin nuorelta Carrie Fisheriltä näyttävä prinsessa Leia.

Luke Skywalkeria esittävä Mark Hamill keskustelee tietokoneella tehdyistä hahmoista ja kertoo haastattelussa, että hänen puolestaan Lukesta saa tehdä tulevaisuudessa CGI-tekniikalla hänen näköisensä:

“Ainakin olen kertonut jo perheelleni että ’Ehdottomasti – peukut ylös!’. Oikeasti siinä on kysymys säädyllisyydestä. Olen varma, että he menivät Cushingin perikunnan puheille pyytämään lupaa. Se on kyllä mielestäni hämmästyttävää – mahdollisuudet ovat rajoittamattomat. Joten kukapa tietää? He myös kyselevät minulta: ’Kuka nuori näyttelijä mielestäsi voisi esittää häntä?’. Taivas on rajana. Ja olen varma, että näiden tekoa jatketaan pitkään senkin jälkeen kun olen kuollut.”

LRM:n uutisessa kuitenkin myös mainitaan mm. Marvel-elokuvissa näyttelevä Sebastian Stan, joka näyttää aivan nuorelta Mark Hamillilta. Hän olisi varmasti potentiaalinen vaihtoehto myös näyttelemään nuorempaa Lukea tulevissa Star Wars -elokuvissa.