Se oli siinä? ”Daniel Craig on lopettanut James Bondin esittämisen”

24.02.2016 08:03 | Tatu Junni

Perjantaina ensi-iltansa saavaa Grimsby-agenttikomediaa tähdittävällä Mark Strongilla on ikäviä uutisia Daniel Craigin Bond-leffojen ystäville.

Shortlist-sivuston haastattelussa Strong (ei kuvassa, ei todellakaan) totesi selkeästi, ettei Daniel Craig aio enää jatkaa MI6:n palveluksessa:

”Olisin mielelläni esittänyt Bond-pahista kun Daniel esitti agenttia, koska hän on kaverini ja se olisi ollut hauskaa. Hän on kuitenkin ymmärtääkseni tullut Bond-uransa loppuun, joten tuollaista ei varmaan koskaan tapahdu, mutta olisihan se ollut hienoa”.

Kun myös Kick-Assista, Kingsmanista ja Sherlock Holmesista tutulta Mark Strongilta kysyttiin, voisiko hän suostutella Daniel Craigia jatkamaan roolissaan, kuului vastaus seuraavasti:

”Usko pois, yritän kyllä ja teen parhaani. On kuitenkin olemassa korkeampia voimia, jotka päättävät näistä asioista”.

Epäselvää on, onko Mark Strong keskustellut aiheesta näyttelijäkollegansa kanssa vai pohjaako hän tietonsa medioissa viime syksynä levinneisiin sitaatteihin.

“En ole miettinyt jatkamista James Bondin roolissa yhtään. Ainakaan vuoteen tai pariin en halua miettiä koko asiaa. En tiedä itsekään, mikä seuraava siirtoni on. Minulla ei ole siitä hajuakaan. Kuka vittu tietää? Juuri nyt Bond-hommat ovat paketissa. En ole käynyt keskusteluja kenenkään kanssa jatkosta. Jos nyt tekisin uuden Bond-elokuvan, se olisi pelkästään rahan takia”, Daniel Craig vuodatti lokakuussa.

Muropaketin uusimmat