Mark Wahlberg sai kyllikseen Transformers-elokuvista: ”Nyt saan elämäni takaisin”

19.06.2017 09:16 | Muropaketin toimitus

Mark Wahlberg korvasi Shia LaBeoufin Transformers-elokuvien miespääosan esittäjänä vuoden 2014 Age of Extinctionin myötä. Wahlbergin esittämä Cade Yeager palaa valkokankaalle tällä viikolla Transformers: The Last Knightin myötä, mutta sitten saa riittää.

Graham Norton Show’n haastattelussa Mark Wahlberg ilmoitti ensi sunnuntaina Suomen ensi-iltansa saavan Transformers: The Last Knightin jäävän hänen viimeiseksi Transformers-elokuvakseen.

”Saan elämäni takaisin!”, Wahlberg hehkutti.

Transformers: The Last Knightin kuvauksia varten Mark Wahlberg joutui treenaamaan viisi kuukautta aktiivisesti, sekä kasvattamaan puolipitkät hiukset, joita hän vihasi syvästi.

”Pitkät hiukset ovat maailman hirvein homma”, Wahlberg vitsaili. ”Näytän niiden kanssa ihan samalta kuin äitini 70-luvulla. Ja se on todella paha!”

Michael Bayn ohjaaman The Last Knightin tarina leviää eri aikakausille:

”Ihmiset ja Transformerit ovat sodassa keskenään eikä Optimus Primea enää ole. Avain tulevaisuuden pelastamiseen on hautautuneena menneisyyden salaisuuksiin, Transformerien kätkettyyn historiaan. Maailman pelastamiseksi tarvitaan yllättävä liitto: Cade Yeager (Mark Wahlberg), Bumblebee, englantilainen lordi (Anthony Hopkins) ja Oxford-professori (Laura Haddock). Jokaisen elämässä tulee hetki, jolloin hänen on muutettava maailmaa. Transformers: Viimeinen ritari –elokuvassa ajojahdin kohteista tulee sankareita ja sankareista roistoja. Vain yksi maailma selviää: heidän tai meidän.”