Marraskuussa ilmestyvä Eternals on yksi Marvel Studiosin pisimmistä elokuvista

13.10.2021 09:01 | Muropaketin toimitus

Eternals on ohjaajansa ansiosta tämän vuoden kiinnostavin Marvel-elokuva.

Fandangon jututtama Chloé Zhao paljastaa Eternals-elokuvansa olevan yksi Marvel Studiosin pisimmistä tuotoksista. Avengers: Endgame on edelleen ykkösenä yli kolmen tunnin mitassaan, mutta Zhaon leffalla on mittaa 156 minuuttia.

– Se voisi olla jopa pitempi. Kymmenen hahmoa, celestiaalit ja 7000 vuoden kertomus, eli tapahtumia riittää, Zhao sanoo.

Ohjaaja paljastaa myös, että aikoinaan julkaistavan Blu-rayn ekstramateriaalina on teatteriversiosta pois leikattuja kohtauksia.

Eternals kertoo kuolemattomista superhahmoista, jotka ovat asuneet maapallolla tuhansia vuosia. Ohjaaja Zhao voitti viime keväänä Osarin Nomadland-elokuvastaan.

Elokuvan tarinasta vastaavat Ryan Firpo & Matthew K. Firpo ja käsikirjoituksesta Zhao sekä Patrick Burleigh.

Lue myös: Arvostelu | Kuusi Oscar-ehdokkuutta saanut Nomadland on viiden tähden mestariteos

Virallinen synopsis kertoo elokuvasta seuraavaa:

”Marvel Studiosin Eternals seuraa sankariryhmää tähtien tuolta puolen, joka on suojellut Maata aikojen alusta. Kun hirviömäiset olennot, the Deviantsit, joiden luultiin jo jääneen historian hämärään, palaavat salaperäisesti, täytyy ryhmän yhdistää voimansa puolustaakseen ihmiskuntaa jälleen kerran.

Gemma Chan on ihmiskuntaa rakastava Sersi, Richard Madden on rajattoman voimakas Ikaris, Kumail Nanjiani on Kingo, Lia McHugh on ikuisesti nuori, vanha sielu Sprite, Brian Tyree Henry on älykäs keksijä Phastos, Lauren Ridloff on supernopea Makkari, Barry Keoghan on syrjään vetäytyvä Druig, Don Lee on voimakas Gilgamesh. Kit Harrington on Dane Whitman, Salma Hayek on viisas ja henkevä johtaja Ajak ja Angelina Jolie on peloton soturi Thena.”

Eternals saa Suomessa ensi-iltansa 3. marraskuuta.