Martin Scorsesen uuden Killers of the Flower Moon -elokuvan näyttelijälista alkaa olla jo hyvin vaikuttava

16.04.2021 08:45 | Muropaketin toimitus

Ensi vuonna nähtävää Killers of the Flower Moonia tähdittävät muun muassa Leonardo DiCaprio, Robert De Niro ja Jesse Plemons.

Deadline kertoo Martin Scorsesen uuden Killers of the Flower Moon -elokuvan näyttelijälistan sen kuin kasvavan. Nyt mukaan on kiinnitetty Tatanka Means (I Know This Much is True), Michael Abbott Jr (The Death of Dick Long), Pat Healy (Bad Education) ja Scott Shepherd (Bridge of Spies).

Apple Studiosin elokuvan pääosissa nähdään Leonardo DiCaprio, Robert De Niro, Lily Gladstone ja Jesse Plemons. Leffa perustuu David Grannin saman nimiseen kirjaan.

Mukana ovat myös William Belleau, Louis Cancelmi sekä muusikot Jason Isbell ja Sturgill Simpson. Lisäksi leffassa nähdään Tantoo Cardinal, Cara Jade Myers, JaNae Collins ja Jillian Dion.

Killers of the Flower Moon sijoittuu 1920-luvulle Oklahomaan ja kertoo alkuperäisten amerikkalaisten mailla tapahtuneista murhista sen jälkeen, kun heidän mailtaan löytyi öljyvaroja. Elokuvan kuvaukset alkavat kesäkuussa ja ensi-ilta on ensi vuoden puolella Apple Plus -palvelussa.