Marvel-fanit ihmettelevät nyt Nick Furyn syömää voileipää – virhe vai jotain tarkoituksellista?

11.03.2019 21:02 | Muropaketin toimitus

Captain Marvel sai ensi-iltansa viime viikolla ja herätti tärkeän kysymyksen Nick Furystä.

Marvel-fanit ovat tarkkasilmäistä porukkaa. Tämän todisti jälleen Reddit-käyttäjä, joka postasi Captain Marvelin ensi-illan jälkeen erikoisen asian elokuvassa nähtävästä Nick Furystä. Kyseessä voi olla joko virhe elokuvassa tai jos kunnon salaliittoteorioihin mennään: vihjaus skrullien invaasiosta.

Captain Marvelissa Samuel L. Jacksonin esittämä Nick Fury kertoo Brie Larsonin Carol Danversille, ettei voi syödä poikittain leikattua paahtoleipää. Tämän hän kertoo kohtauksessa, missä hän todistaa Danversille ettei ole skrulli.

Teräväsilmäinen fani kertoi Redditissä, että itse asiassa Avengers: Age of Ultronissa Fury nähdään syömässä kolmiovoileipää. Hän tosin tarkentaa, että tuolloin kyseessä oli paahtamaton leipä. Ehkä Fury siis pitää kolmioon leikatuista voileivistä mutta ei paahtoleivistä.

Tai sitten nykypäivän Fury onkin Furyn näköiseksi itsensä tehnyt skrull. Salaliittoteoriat alkoivat lennellä tämän jälkeen. Vaikka jotkut olivat sitä mieltä, että Furyn ruokailutottumukset nyt vain ovat muuttuneet vuosien varrella, joku oli sitä mieltä, että Fury kuolikin oikeasti Winter Soldierissa ja sen jälkeen häntä ryhtyi esittämään nyt Captain Marvelissa esitelty Talos.

[Captain Marvel SPOILERS] And possible shitpost. A small MCU continuity error? from r/marvelstudios

Tai ehkä Captain Marvelin käsikirjoittajat eivät vain olleet kiinnittäneet tarpeeksi huomiota Furyn aiempiin leipäpreferensseihin.