UUSIMMAT

Marvel-ohjaaja kommentoi tuoreita Hulk-huhuja: ”Ihan täyttä paskaa”

21.07.2014 20:40 | Muropaketin toimitus

/wp-content/uploads/images/domefi/elokuvat/ajankohtaista/hulkplanethulk580d5d5.jpg

Guardians of the Galaxyn ohjaaja James Gunn on ottanut kantaa huhuihin, joiden mukaan The Avengersin ensi vuonna ilmestyvä jatko-osa pohjustaa Planet Hulk -elokuvaa.

Planet Hulk on muutama vuosi sitten USA:ssa julkaistu sarjakuvaseikkailu, jossa maapallon mahtavimmat supersankarit ratkaisivat Hulk-ongelman passittamalla vihreän jätin vieraalle planeetalle mekastamaan. Hurjien seikkailuiden jälkeen Hulk palasi maapallolle uusien avaruuolentokavereidensa kanssa kostaakseen Tohtori Oudolle, Reed Richardille ja kumppaneille.

Jo jonkin aikaa velloneiden huhujen mukaan Marvel Studios aikoo julkaista elokuvaversion Hulkin edesottamuksista kuluvan vuosikymmenen loppupuolella. Alkusoitto tarinalle töräytetään kuulemma The Avengers: Age of Ultronissa, jonka lopussa Hulk joutuu avaruuteen.

Tai sitten ei.

Marvel-pomo Kevin Feige ja Hulkia näyttelevä Mark Ruffalo ovat jo kiistäneet Planet Hulk -suunnitelmat. Nyt ne ampuu alas myös Guardians of the Galaxylla Marvelin avaruusasiantuntijaksi noussut James Gunn.

”Nuo puheet ovat sataprosenttisesti paskaa. On huojentavaa voida sanoa tämä vihdoin ääneen kaiken internetissä julkaistun urpoilun jälkeen. ’Planet Hulk -elokuvaa ei ole tulossa, ei ole koskaan ole ollutkaan tulossa eikä missään vaiheessa myöskään ole suunniteltu Hulkin lyöttäytyvän yhteen Guardians of the Galaxyn kanssa’. En edes haluaisi Hulkia mukaan heidän seikkailuihinsa”, Gunn totesi suoraan.

Guardians of the Galaxy saa ensi-iltansa 1. elokuuta, The Avengers: Age of Ultron puolestaan vapun 2015 tienoilla. Hulkin uudesta sooloelokuvasta ei ole vielä tehty päätöksiä.

Teksti: Tatu Junni
Lähde: The Playlist