Uusimmat

Marvel-pahis Thanosta esittävä Josh Brolin: ”Se on kuin vesikidutusta”

07.10.2015 19:22 Muropaketin toimitus

Josh Brolin on ehtinyt tänä vuonna valkokankaalle jo kolmesti. Hän tähdittää parhaillaan teattereissa esitettävää Everestiä sekä huumetrilleri Sicariota.

Keväällä Brolin teki paljon vähäpätöisemmän roolin Avengers: Age of Ultronissa. Siinä hän esitti Thanos-pahista, joka pääsee kunnolla vauhtiin vasta kolmen vuoden päästä nähtävässä Avengers: Infinity Warissa.

”Minun piti mennä tekemään Avengers: Age of Ultronin esiintyminen kesken Everestin kuvausten”, Brolin kertoo Dome.fi:n tuoreessa haastattelussa.

Thanosin rooli tehdään liikkeenkaappaustekniikalla. Brolinin iholle maalataan pisteitä, hän näyttelee kohtauksen ja kaikki kasvojen ja raajojen liikkeet otetaan talteen tietokonemalliksi. Thanos toteutetaan sitten animaationa, joka liikkuu kuin Brolin.

”Tykkään Marvel-elokuvien tekemisestä. Se on yksinkertaisesti hauskaa”, näyttelijä sanoo.

”Vain se pistemaalaustapa, jolla maskit tehdään, on nykyään kivulias. Se tuntuu kuin kiinalaiselta vesikidutukselta. Mutta se kestää alle tunnin, paljon vähemmän aikaa kuin lateksimaskin asentaminen. Sitten vain menet studioon, siellä on 49 kameraa, teet samaa duunia kuin aina muulloinkin, ja lopputulos on fantastinen.”

Lue koko haastis täältä:

Haastattelussa äijärooleista tuttu Josh Brolin: “Me kaikki teemme asioita, joita ei pitäisi”