Marvel paljasti mitä Nick Fury puuhaili ennen Avengers: Infinity Warin loppuhuipennusta

15.11.2018 21:00 | Muropaketin toimitus

Samuel L. Jacksonin esittämä Nick Fury nähtiin Avengers: Infinity Warissa vasta aivan elokuvan lopussa. Uusi Marvel-sarjakuva paljastaa, mitä hän teki sitä ennen.

CBR:n uutisen mukaan tällä viikolla julkaistavassa Marvel-sarjakuvassa Marvel’s Captain Marvel Prelude #1 (tekijät Will Corona Pilgrim ja Andrea Di Vito) paljastetaan, mitä S.H.I.E.L.D.in johtaja Nick Fury on puuhaillut vuonna 2015 julkaistun Avengers: Age of Ultronin jälkeen. Samuel L. Jacksonin esittämää Furyahan ei nähty Avengers: Infinity Warissa ennen kuin vasta loppukohtauksessa.

Sarjakuva seuraa Furya ja Maria Hilliä Age of Ultronista lähtien ja Infinity Warin tapahtumien läpi. Se myös paljastaa Furyn ja Hillin seuranneen tarkkaan Captain America: Civil Warin tapahtumia. Tämän pohjalta Fury mainitsee, etteivät kaikki supersankarit välttämättä olisi pettymyksiä – viitaten samalla Captain Marveliin.

Elokuvapuolella seuraava jonossa tulossa oleva Marvel Studiosin seikkailu on maaliskuussa ensi-iltansa saava, Anna Bodenin ja Ryan Fleckin ohjaama Captain Marvel. Sen pääosaa esittää Brie Larson ja mukana nähdään myös Jacksonin Fury. Neljäs Avengers-elokuva julkaistaan puolestaan toukokuussa 2019.

Muropaketin uusimmat