Kuva: Marvel Studios puki uuden Captain Marvel -supersankarin väärän väriseen pukuun – fani teki paremman ehdotuksen

26.01.2018 17:04 | Muropaketin toimitus

Captain Marvel

Captain Marvelin puku julkistettiin maailmalle ja se sai fanit sekaisin. Koska milloinkaan homma ei mene ensimmäisellä kerralla oikein, faniversio oikaisi Marvelin värivirheen.

Page Six julkaisi ensimmäiset kuvat Brie Larsonin esittämästä Captain Marvelista. Monia hahmon puku kuitenkin hämmensi, sillä se on väritykseltään vihreän sävyinen – siis täysin väärän värinen kuin Carol Danversin sinipunainen asu Marvel-sarjakuvissa. Aiemmin julkaistut konseptikuvat hahmosta ovat viitanneet alkuperäiselle uskollisempaan toteutukseen, minkä vuoksi vihreän puvun on myös arveltu olevan mahdollisesti prototyyppi.

Faneihin voi kuitenkin aina luottaa. Niinpä pienellä kuvamanipulaatiolla Reddit-käyttäjä BeautifulBasket pyöräytti paremman vaihtoehdon:

Captain Marvel lentää valkokankaille omaa nimeä kantavassa seikkailussaan maaliskuussa 2019. Elokuvan ohjaavat Anna Boden ja Ryan Fleck, ja sen käsikirjoituksesta alkuperäissarjakuvan pohjalta vastaavat Geneva Robertson-Dworet, Meg LaFauve ja Nicole Perlman.

Muissa rooleissa nähdään ainakin Samuel L. Jackson. Huhujen mukaan myös Ben Mendelsohn ja Jude Law ovat mukana näyttelijäkaartissa.