Uusimmat

Marvel Studios ja 20th Century Fox kimppaan – Supersankarit yhteiselokuvassa?

27.06.2016 09:21 Aki Lehti

Foxin ja Marvelin yhteistyöstä liikkuu huhuja.

Kevin Smithin Fatman on Batman -podcastin tuottaja Matt Key paljasti todella mielenkiintoisen huhun mahdollisesta Marvelin ja Foxin yhteistyöstä ja jossain kaukaisessa tulevaisuudessa ehkä nähtävästä yhteiselokuvasta.

– Kuulin muutamalta lähteeltäni, että Fox ja Marvel ovat tavallaan keskustelleet. Foxin puolelta asenne on ”Marvelin ja Sonyn yhteistyö Spider-Manin kanssa oli aika siistiä, eli ehkäpä..”, Key sanoo.

– Yhteiselokuva on vuosien päässä, mutta sen se vaatisi, Foxin yhteistyön Marvelin kanssa, hän jatkaa.

Olisihan moinen oikein upeaa, koska yhteistyö voisi tarkoittaa leffoja, joissa nähtäisiin yhdessä Marvelin omistamat hahmot kuten Kostajat ja Foxin Ryhmä-X ja Ihmeneloset.

Lähde: CBM

Aki Lehti

”Olen Muropakettia vuodesta 2010 asti avustanut freelancetoimittaja, jonka ominta alaa on popkulttuuri – musiikki, elokuvat ja kirjallisuus. Muroon rustaan lähinnä elokuva- ja tv-arvosteluja sekä niihin liittyviä uutisia ja haastatteluja. Kirjoitan säännöllisesti myös Keskisuomalaiseen, Savon Sanomiin, Karjalaiseen ja Etelä-Suomen Sanomiin. Tekstejäni on julkaistu myös esimerkiksi Helsingin Sanomissa, HS Metrossa ja useissa asiakaslehdissä. Levyarvosteluja olen kirjoittanut reilun 20 vuoden aikana lähes 1500 kappaletta ja henkilöhaastatteluja myös melkein nelinumeroisen määrän. Lempparielokuvani ovat usein niitä, jotka eivät Suomessa pääse laajempaan levitykseen, eli leffafestarikama laidasta laitaan. Lähellä sydäntä ovat esimerkiksi amerikkalainen indie-elokuva ja korealaistuotannot. Vapaa-aikani kuluu elokuvien lisäksi musiikin, kirjojen ja sarjakuvien parissa kyynelehtiessä.”

Muropaketin uusimmat