Marvel Studios löysi jo ohjaajan Ant-Man and the Waspille?

22.10.2015 13:05 | Tatu Junni

Kun Edgar Wright pakkasi laukkunsa, kävi Marvel Studios läpi koko Hollywoodin löytääkseen Ant-Man-elokuvalleen uuden ohjaajan. Lopulta pesti meni Peyton Reedille.

Parhaillaan Marvel etsii ohjaajaa Ant-Manin jatko-osalle eli vuonna 2018 ilmestyvälle Ant-Man and the Waspille (”Muurahaismies ja Ampiainen”).

Elokuvan pääosiin on jo kiinnitetty ensimmäisen Ant-Manin tähdet Paul Rudd ja Evangeline Lilly. Ja ensimmäisestä elokuvasta taitaa olla tuttu myös ohjaaja, sillä The Hollywood Reporterin mukaan Peyton Reed neuvottelee parhaillaan asiasta Marvelin kanssa.

Tämä ei varsinaisesti ole mikään yllätys, sillä aikaisemmin Jon Favreau ja Joss Whedon ovat palanneet ohjaamaan Iron Manin ja The Avengersin jatko-osat.

Samoin on käymässä Captain America: Winter Soldierin Joe ja Anthony Russolle, joiden ohjattavaksi uskotussa Captain America: Civil Warissa (2016) Ant-Man nähdään seuraavan kerran.

Ant-Man on kerännyt tähän mennessä reilun 450 miljoonan dollarin lipputulot. Tästä summasta merkittävä osa on tullut Kiinan markkinoilta, joten ei olisi ihme, jos Ant-Man and the Waspissa nähtäisiin aasialaisia näyttelijöitä merkittävissä rooleissa.

Muropaketin uusimmat